Fitness EXPO Amsterdam


In het weekend van 12 en 13 november dit jaar wordt het sportcomplex Sporthallen Zuid in Amsterdam omgetoverd tot het grootste fitness-evenement van de Benelux: Fitness EXPO Amsterdam 2016 - Healthy Living, Fitness lifestyle!
 
Fitness EXPO wil zowel de beginnende sporter als de gevorderde fitness-atleet inspireren, informeren en uitdagen tot Healthy Living & Fitness Lifestyle! Door middel van zes elementen ontstaat op dit ‘live’ event een perfecte ambiance waarbij Fitness, Uitdaging, Healthy Lifestyle & Entertainment centraal staan.
 
Op de EXPO Floor staan verschillende organisaties uit de fitness wereld met de nieuwste producten en diensten die de bezoekers informeren over bijvoorbeeld de juiste voeding voor en na het sporten. In het midden van de hal bevindt een podium waar het gehele weekend interactieve demonstraties en shows worden gegeven door bekende internationale fitness atleten, als Erko Jun en Jaco de Bruyn. Laat je meenemen door hun indrukwekkende verhalen over hun manier van leven en hun afgetrainde lichamen. Pak je kans om tussen de shows door jouw favoriete ster ‘live’ te ontmoeten en een selfie te nemen bij de Meet the Stars stage.
 
In de Work-out Hal worden bezoekers uitgedaagd om mee te doen aan meer dan 30 verschillende fitness clinics. De hal bestaat uit: de Fitness Festival Stage waar grote namen uit de fitness scene, zoals Carlos Lens en Fajah Lourens, honderden bezoekers tegelijk laten zweten met de hipste en nieuwste fitness trends, de Circle of Trust waar intiemer en meer op techniek wordt getraind door bijvoorbeeld kickbokser Murthel Groenhart of wereldkampioen bokser Steve Suppan, de Play & Be Fit Floor van Funxtion en het Technogym platform met het nieuwste Skillmill fitnessapparaten. Daarnaast vindt de Battle of the Bars plaats waar zowel nationale als internationale Calisthenics-atleten de perfecte balans zoeken tussen spierkracht en evenwicht, met fitness tricks zoals de ‘human-flag’.
 
In de Healthy Food Area kunnen bezoekers genieten van heerlijke gezonde gerechten en verse juices van Fit Foods en JuiceBrothers. In deze area staan ook exposanten op het gebied van gezond eten waar de bezoeker de nieuwste healthy producten kunnen proeven. Naast de Healthy Food Area is er de Healthy Food Area Stage, waar het gehele weekend inspirerende lezingen en interactieve seminars gegeven worden door bekende voedingsdeskundigen en lifestylecoaches als Jesse van der Velde en Ralph Moorman.
 
Kortom alles wat zich in en rondom de fitness wereld beweegt, speelt zich af op de Fitness EXPO Amsterdam! U kunt het hele programma van dit weekend HIER downloaden.

Fit!vak wil zich meer laten zien bij de consumenten en ziet o.a. dit Healthy, Fitness en Lifestyle Event als een mooie kans. Wij staan 12 en 13 november op standnummer 1 en hopen zowel u als uw leden daar te begroeten. 
Een ticket is € 17,50 maar als lid van Fit!vak kunt u van 10 tickets voordeliger inkopen dankzij een mooie deal. Indien u minder dan 10 tickets nodig heeft, dan kunt u een sponsor ticket bestellen voor € 15,- met de kortingscode. Als u lid bent van Fit!vak, dan kunt u deze opvragen via info@fitvak.com.


WWW.FITNESS-EXPO.NL | Reguliere ticketprijs: € 17,50