Workshop: Nieuw fitness marktrapport 2018-2020 en 8 strategieën voor de toekomst van jouw club!

BlackBoxPublishers en NL Actief organiseren een workshop waarin het nieuwe Fitness Markt & Trend Rapport wordt gepresenteerd. U kunt kiezen uit twee data: woensdag 13 maart bij HDD Group in Waalwijk (Elzenweg 37, 5144 MB) of vrijdag 15 maart bij NL Actief in Ede (Horapark 4, 6717 LZ). Deelnemers aan de workshop ontvangen gratis één exemplaar van het Fitness Markt & Trend Rapport 2018-2020 t.w.v. € 67,50.

Tijdens de workshops zoomen Jan Middelkamp en Peter Wolfhagen in op actuele vraagstukken:
  • Het online verkopen van lidmaatschappen is anno 2019 groter dan offline: wat betekent dit voor jouw toekomstige sales en marketing beleid?
  • Ruim 34% van de eigenaren van fitnessclubs wil op termijn zijn bedrijf verkopen: welke stappen moet je maken om je bedrijf te verkopen?
  • Personal training is de belangrijkste tak waarin ondernemers investeren: maar waar vind ik kwalitatieve personal trainers?
Daarnaast zal een gastspreker opmerkelijke resultaten uit een recent consumentenonderzoek presenteren.

Jan Middelkamp studeerde af aan de Academie Lichamelijke Opvoeding in Zwolle en Sports, Exercise and Health aan de Universiteit Utrecht. Hij werkte als directeur voor de ketens Fit-Care, Fitness First en HealthCity/ BasicFit. In 2009 werd hij algemeen directeur bij de HDD Group. Jan Middelkamp is bestuurslid van EuropeActive en promoveerde aan de Radboud Universiteit op onderzoek naar exercise behavior. Hij publiceerde meer dan 20 boeken.

Peter Wolfhagen is opgeleid als leraar Lichamelijke Opvoeding aan de CALO en behaalde in 1989 zijn doctoraal in de Bewegingswetenschappen. Hij was jarenlang werkzaam bij verschillende organisaties zoals High Five Health Promotion, NOC*NSF en FitLinxx. Vanuit zijn eigen bedrijf, Activity Workx, begeleidt hij personen en organisaties in de fitnessbranche in het behalen van resultaten. Ook heeft hij een substantieel aantal publicaties en boeken op zijn naam staan, met vaak klantenbehoud als thema.

U kunt zich aanmelden via DEZE link.
Klik hier om de uitnodigingskaart te openen.Voorwaarden:
  • Deelname aan de workshop is gratis voor leden van brancheorganisatie NL Actief.
  • FITNED.NL geregistreerden betalen 19,95 euro voor de workshop.
  • Niet-leden betalen 39,95 euro voor de workshop.
  • Ieder lid van NL Actief/betalende deelnemer (1 per centrum) ontvangt na afloop één exemplaar van het Fitness Markt & Trend Rapport 2018-2020 t.w.v. € 67,50.
  • FITNED.NL geregistreerden ontvangen bij aanwezigheid 20 accreditatiepunten.
  • De betaling dient vóór de workshop te zijn voldaan.
  • Tijdens de bijeenkomst kunnen er foto- en video-opnamen gemaakt worden. Bent u hier niet mee akkoord, geeft u dat dan aan op het inschrijfformulier.