Inspiratiedag Meet me at the Gym

Op vrijdag 22 maart organiseert de Edwin van der Sar Foundation een inspiratiedag voor sportlocaties met het Meet me at the Gym certificaat. Mensen met hersenletsel kunnen bij u terecht om verder te werken aan hun herstel. Maar hoe bereikt u deze doelgroep en hoe zorgt u ervoor dat ze binnenkomen én blijven? Hoe gaat u succesvolle samenwerkingen aan met bijvoorbeeld revalidatiecentra, huisartsen en gemeentes? En welke praktische tips zijn er voor wat betreft de begeleiding van deze sporters?

Uitnodiging
Wij nodigen u graag uit op vrijdag 22 maart op de KNVB campus in Zeist. De dag is voor zowel ondernemers als de Bewegingsdeskundigen NAH. Onze gastsprekers inspireren u graag met concrete voorbeelden en handvaten.

Deze dag is gratis en wordt u aangeboden door de Edwin van der Sar Foundation en ondersteund door NL Actief. Bekijk alvast HET PROGRAMMA. Let op: het programma wordt in de komende weken nog uitgebreid met workshops in de ochtend voor de Bewegingsdeskundigen NAH. AANMELDEN kan ook via deze site.