Algemene Ledenvergadering en Ledenraadpleging

De fitnessbranche ontwikkelt en professionaliseert zich razendsnel. Daarom is het weer de hoogste tijd dat het bestuur van NL Actief haar nieuwe meerjarenplan gaat bepalen en daar hebben we uw input voor nodig!
 
In 2014 heeft het (destijds) Fit!vak bestuur het Verenigingsplan 2015-2024 opgesteld. Nu 5 jaar later is het moment aangebroken om als vereniging de balans op te maken en te bekijken of dit plan nog voldoet en op welke punten er aanpassingen gedaan dienen te worden, zodat we als branchevereniging de juiste koers kunnen blijven varen.
 
Het is ons een genoegen om u uit te nodigen voor een ledenraadpleging op vrijdag 21 juni a.s. van 13.00-15.00 uur bij Locatie 78 in Bunnik. Deze ledenraadpleging zal gaan over de toekomst van de fitnessbranche en de impact op het beleid van NL Actief. Vanaf 12.00 uur staat er een lunch klaar.
 
Nadat we op 21 juni samen met u hebben besproken wat er belangrijk wordt voor de fitnessbranche, zullen we doorpraten over de impact hiervan op de koers van de vereniging. Het bestuur gaat hierover graag met u in gesprek. Tijdens de regiobijeenkomsten in oktober zullen de uitkomsten besproken worden met de aanwezigen en is het mogelijk om daarop te reageren. Tot slot zal het nieuwe meerjarenbeleidsplan ter vaststelling aan u worden voorgelegd tijdens de algemene ledenvergadering op vrijdag 6 december a.s.
 
Zoals u begrijpt, is uw mening en visie van het grootste belang om een toekomstbestendig document op te kunnen stellen door en voor de leden. Daarom hopen wij u de 21ste te mogen verwelkomen in Bunnik. De ledenraadpleging wordt gecombineerd met de algemene ledenvergadering die in de ochtend plaats zal vinden. Ook daar bent u van harte welkom!
 
Aanmelden voor de ledenraadpleging en/of de algemene ledenvergadering kan via DEZE LINK. Wacht niet te lang, want ter voorbereiding op de raadpleging sturen wij u vooraf het Fitness Markt en Trendrapport 2018-2020 toe.

 
Indien u nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.