Master in Clubmanagement

Startdatum: 5 september 2019 (8 daagse opleiding)
Locatie: 3SIXTY5 te Huizen
 
Korte samenvatting:
Ben jij (club)manager en wil jij doorgroeien in jouw functie? Of heb je de ambitie om een management functie te vervullen? Dan is deze opleiding iets voor jou! Tijdens acht lesdagen leer je een succesvolle fitnessclub aan te sturen. De lesdagen worden gegeven door de beste docenten. Stuk voor stuk zijn zij experts uit de fitnessbranche die inzicht gaan geven in de verschillende facetten van een succesvolle onderneming. Van sales tot groepsfitness management, van financiële zaken tot HR.

Resultaat:
  • Na het volgen van de opleiding weet je alles over het succesvol managen van een fitnessclub vanuit de winst- en verliesrekening.
  • Wij brengen jouw leerproces en eigen functioneren opgang zodat je verder kunt ontwikkelen in je huidige of gewenste management functie.
  • Wij helpen jou om een bedrijfsplan te schrijven. Met dit plan kun direct aan de slag.
  • Wij geven jou de tools om een financieel succesvolle fitnessclub te managen.Het programma bestaat uit achtlesdagen. Daarnaast wordt de opleiding ondersteund door een online leeromgeving. Waar je presentaties kunt bekijken, aanvullende opdrachten kunt maken en waar je filmpjes van de docenten kunt bekijken.
Meer informatie & aanmelden, klik HIER:
https://www.blackboxacademy.nl/course/master-in-clubmanagement/