Master in Boutique Studio Management (ook PT Studio management)

Startdatum: 12 september 2019 (6 daagse opleiding)
Locatie: HDD Group te Waalwijk

Korte samenvatting:
Hoe manage je een effectieve boutique of personal training studio en zorg je voor (financieel) succes?
Tijdens de opleiding Master in Boutique Studio Management komen alle facetten voor het optimaal managen van een boutique- en PT studio uitgebreid aan bod. Tevens maak je een eigen en strategisch bedrijfsplan, waar je direct mee aan de slag kunt.

Resultaat:
  • Je bent op de hoogte van alle trends en ontwikkelen nu en de komende jaren in de fitness industrie.
  • Je weet alles over het managen van een boutique- en PT studio: van businessmodellen en (flexibele) lidmaatschapspakketten tot een onderscheidende positionering en strategieën.
  • Wij brengen jouw leerproces opgang en eigen functioneren zodat je verder kunt ontwikkelen in je huidige of gewenste management functie.
  • Je hebt een concreet bedrijfsplan opgesteld, waar je direct mee aan de slag kunt. Dit plan draagt bij aan het behalen van je doelstellingen en Key Performance Indicators.
  • Het eind doel is optimaal rendement behalen voor je onderneming.

Voor wie
De zesdaagse management opleiding is geschikt voor diverse boutique studio’s ongeacht het aanbod (van cycling tot pilates, van boxing tot dans) en Personal Training studio’s. Wij adviseren deze opleiding aan ieder die plannen heeft om een studio te openen of reeds al een studio heeft geopend en die dit tot een financieel succes wilt laten komen. De opleiding is ook geschikt voor professionals die reeds een boutique studio managen, die willen groeien in hun boutique management skills of die meerdere vestigingen zouden willen openen.

Meer informatie & aanmelden, klik HIER:
https://www.blackboxacademy.nl/course/master-in-boutique-studio-management/