Workshop boutique studio’s te Ede

Er zijn in Nederland al meer boutique studio’s dan ‘reguliere’ fitnessclubs
NL Actief organiseert woensdag 18 en 25 september 2019 twee workshops die in het teken staan van het markt- en trendrapport over boutique studio’s in Nederland. Voor de eerste keer is de markt van deze kleine en gespecialiseerde formules in ons land in kaart gebracht. De onderzoekers Peter Wolfhagen en Jan Middelkamp presenteren tijdens de twee workshops de onderzoeksresultaten en maken een vertaalslag van hun bevindingen naar de ‘reguliere’ fitnessclubs: wat kunnen zij leren en adopteren van boutique studio’s? Eén opvallende conclusie willen Peter Wolfhagen en Jan Middelkamp al prijsgeven: Nederland telt op dit moment al meer boutique studio’s dan reguliere fitnessclubs. Terwijl de ontwikkeling van boutique studio’s nog tot volle wasdom moet komen.
 
Markt- en trendrapport over boutique studio’s
Het markt- en trendrapport over boutique studio’s in Nederland bestaat uit vier delen:
  1. Literatuuronderzoek;
  2. Inventarisatie welke boutique studio’s er zijn en wat ze aanbieden;
  3. Onderzoek onder bezoekers van boutique studio’s in Amsterdam: wat is het profiel van de bezoekers, waarom kiezen ze voor een boutique studio, wat is hun reistijd naar een studio, hebben ze ook nog een abonnement bij een ‘reguliere’ fitnessclub, enz;
  4. Ideeën voor de toekomst en verwachte verdere marktontwikkeling van boutique studio’s.

Beperkt aantal plaatsen workshops: vol is vol!
Voor de twee workshops is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol. Wees er dus snel bij.
 
Leden van NL Actief mogen gratis aan de workshops deelnemen, niet-leden betalen € 67,50 (wordt u voor 1 september 2019 lid van NL Actief, dan betaalt u € 39,50). Deelnemers ontvangen gratis het markt- en trendrapport over boutique studio’s ter waarde van € 67,50.
 
De twee workshops worden gehouden op:
* Woensdag 18 september van 13.00-16.00 uur bij HDD Group in Waalwijk (Elzenweg 37, 5144 MB)
* Woensdag 25 september van 13.00-16.00 uur bij NL Actief in Ede (Horapark 4, 6717 LZ) U kunt zich niet meer aanmelden voor Ede. Deze is reeds volgeboekt.
 
De uitnodigingskaart kunt u HIER downloaden.