Fitfair


De derde editie van Fitfair vindt plaats op vrijdag 22 en zaterdag 23 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Het programma bestaat uit 150+ masterclasses, business seminars en workouts verdeeld over 18 state of the art conferentiezalen. Topsporters delen tijdens Fitfair op inspirerende wijze hun kennis op het gebied van trainingsschema’s, mindset en voeding. Professionals zullen inspirerende masterclasses verzorgen over hedendaagse ondernemersvraagstukken voor sportschoolhouders en (personal) trainers.

Fitfair is beide dagen voor iedereen toegankelijk, maar de focus op vrijdag zal zijn gericht op de professional. Op zaterdag is het programma gericht op de professional én de consumer & fitness fanatics.

NL Actief zal naar verwachting met een stand aanwezig zijn op Fitfair en ook inhoudelijke sessies verzorgen. Norman Soares: “Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt Fitfair zich van traditionele fitness- en wellnessbeurzen. We brengen kennis bijeen en willen bezoekers inspireren. NL Actief levert daar als kennispartner een belangrijke bijdrage aan.”

Kijk voor meer info & tickets: https://fitfairjaarbeurs.nl/

Bekijk hier de video