Fitfair 2019


De derde editie van Fitfair vindt plaats op vrijdag 22 en zaterdag 23 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Het programma bestaat uit 150+ masterclasses, business seminars en workouts verdeeld over 18 state of the art conferentiezalen. Topsporters delen tijdens Fitfair op inspirerende wijze hun kennis op het gebied van trainingsschema’s, mindset en voeding. Professionals zullen inspirerende masterclasses verzorgen over hedendaagse ondernemersvraagstukken voor sportschoolhouders en (personal) trainers.

Fitfair is beide dagen voor iedereen toegankelijk, maar de focus op vrijdag zal zijn gericht op de professional. Op zaterdag is het programma gericht op de professional én de consumer & fitness fanatics.

NL Actief wil op Fitfair boeien en binden rondom één centraal thema: de leefstijlclub van de toekomst, met als pay-off: 'Meet the future of fitness'. Tijdens onze kennissessies op Fitfair - die we op verrassende wijze vorm en inhoud geven - laten we zien hoe onze kennispartners en professionals verwachten dat de clubs en beweegomgevingen erover pakweg 10 jaar uitzien.
  • Welke diensten en producten worden aangeboden?
  • Wat is het (nieuwe) verdienmodel?
  • Op welke wijze verbinden consumenten zich aan de club?
  • Wat zijn de relaties met andere domeinen?
  • Welke partners werken samen in de leefstijlclub van de toekomst?
  • Welke data worden verzameld en hoe worden die gebruikt? 
De kennissessies zijn één van onze activiteiten op Fitfair. We houden er ook onze algemene ledenvergadering, we zijn betrokken bij de PT'er van het jaar Award en we organiseren samen met de Nederlandse Triathlon Bond het NK indoor triathlon.

Ben jij fitnessondernemer en aangesloten bij NL Actief ???, dan kun je via jouw branchevereniging GRATIS met 2 personen naar FITFAIR op 22 november 2019. (waarde van € 55,-)
Stuur een e-mail naar info@nlactief.nl

Kijk voor meer informatie op https://fitfairjaarbeurs.nl/

Wij zien je graag in de ‘NL Actief’ zaal!
Programma volgt binnenkort.

Bekijk hier de video