Winning members met de boxing trend

 
  • 4 oktober van 13:00 tot 17:00 uur in Meppel 
In steeds meer clubs wordt boksen als 1-op-1 sparringsessie met een personal trainer of als (small) group training op het rooster gezet. Niet zo gek, als je bedenkt dat boksen een calorie verslindende total body workout is waarbij je leden snel hun fysieke doelstellingen kunnen behalen. Boksen is dan ook niet voor niets trending!

Opvallend is dat met name vrouwen boksen interessant vinden. Niet alleen vanwege de intensiteit, maar ook omdat er zelfverdediging om de hoek komt kijken. Sinds dat de top-modellen boksen als trainingsritueel hebben omarmd, zijn veel vrouwen geïnspireerd om dit ook te doen met als doel een fit en afgetraind lichaam te krijgen. Met de komst van toegankelijke concepten als Pink Boxing en Cross Boxing, kan tegenwoordig iedereen boksen zonder een blauw oog op te lopen!

Winning members: kansen voor jouw business!

Dit is hét moment voor jouw business om je trainingsaanbod uit te breiden met toegankelijke bokstrainingen, waardoor je meer leden naar je club trekt en met een nieuw verdienmodel meer omzet kunt genereren! Laat je inspireren tijdens de gratis workshop ‘Winning members met de boxing trend’ en profiteer van de populariteit van het boksen!

Rudy van Laere en Bart Voet, founders van de Boxing Company, delen graag hun kennis en ervaring met jou over hoe je met het aanbieden van toegankelijke bokstrainingen meer leden naar je club trekt, meer omzet genereert en een snelle return on investment behaalt. Er zijn namelijk meerdere verdienmodellen die voor jouw club interessant kunnen zijn.

Voor de ultieme ervaring vindt de workshop plaats in een échte boxing boutique club! Een Cross Boxing workout is onderdeel van de workshop, waar jij en/of een van je instructeurs aan deel kunnen nemen. Vanzelfsprekend sluiten we af met een drankje. 

Meer informatie en inschrijven kan via de site https://academy.hddgroup.com/events/winning-members-met-de-boxing-trend-4-oktober/