Lid worden van NL Actief

NL Actief (voorheen Fit!vak) is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra en steunt de aangesloten ondernemers op het gebied van bedrijfsvoering, personeel, kwaliteit, product- en methodiekontwikkeling. NL Actief promoot het product fitness en de daarbij behorende activiteiten en diensten. NL Actief geeft het online Ezine uit en organiseert workshops en symposia voor ondernemers uit de branche. NL Actief is voor de branche de gesprekspartner naar de overheid en semi-overheid.

NL Actief voor leden / Lid worden van NL Actief

Zelfstandig of franchisenemer, eenmanszaak of (middel)groot bedrijf; zolang u als Fitnessondernemer in de Fitnessbranche opereert kunt u lid worden van NL Actief en profiteren van de vele voordelen van aansluiting bij een toonaangevende brancheorganisatie. Om lid te worden moet u natuurlijk wel aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen.

Indien uw bedrijf aan de eisen en voorwaarden voldoet, mag u het NL Actief-logo uitdragen. Zo kiest u voor zekerheid en betrouwbaarheid, maar bovenal voor een solide uitstraling die garant staat voor een flinke klantenkring.

Voor meer informatie over het lidmaatschap van NL Actief, kunt u contact opnemen met het kantoor van NL Actief.

E-mailinfo@nlactief.nl

Telefoon085-4869100