Vind de beweging die bij je past

NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland. Bij NL Actief zijn zo’n 1000 locaties met in totaal 2.5 miljoen fitnessconsumenten aangesloten. Daarmee is NL Actief de grootste sportorganisatie van Nederland. NL Actief ontwikkelt en borgt de kwaliteit in de fitnessbranche en draagt eraan bij dat meer mensen aan fitness gaan doen. Doel is om de ontwikkeling, de kwaliteit, de maatschappelijke positie en het succes van de fitnesscentra verder te bevorderen. Om dit te kunnen realiseren, beheert NL Actief de kwaliteitsregisters FITNED.NL (fitnessprofessionals) en VindFitness.NL (sport- en beweegbedrijven).

Bekijk alle centra Bekijk alle trainers

Artikelen en Nieuws

 1. Regeerakkoord kan nog wel wat ondernemende sport gebruiken

  In het nieuwe regeerakkoord zijn prioriteiten benoemd die moeten resulteren in een gezonder en vitaler Nederland. Een goed streven, waar we vanuit NL Actief nu al een grote bijdrage aan leveren vanuit meer dan 1.000 fitnesscentra. Wat NL Actief nog mist in het regeerakkoord, is de positie van de ond… Lees meer
 2. Mini-congres 1 december

  Minicongres: coaching van trainingsgedrag in fitness en sport. Behoud uw klanten en neem voorsprong op uw concurrenten!
  Lees meer
 3. Column Ronald Wouters Sportcampagne Team NL

  Fitness is de meest beoefende sport in Nederland: ruim 2,7 miljoen mensen zijn actief in groepslessen of met individuele sportbegeleiding. Wij zien bij NL Actief (je kent ons misschien nog als Fit!vak) dat mensen tijdens hun leven regelmatig en ook steeds anders gebruik maken van fitness. Denk aan b… Lees meer
 4. Videoreeks Oefening van de week

  In deze videoreeks uploaden wij iedere week een 'Oefening van de Week'. We laten verschillende variaties zien voor zowel beginners als voor gevorderden. Vaak zijn het oefeningen die je thuis, op het werk, of in de sportschool uit zou kunnen voeren.
  Deze serie is een product van Allesoversport.nl i… Lees meer
 5. Sportvoeding volgens de sportdiëtetiek

  Veel (recreatieve) sporters worstelen met sportvoeding en de vraag wat ze het beste kunnen eten. Zo krijg ik veel vragen als: ‘Heb ik een sportdrank nodig?’, ‘Moet ik per se herstellen met een eiwitshake?’ en ‘Kunnen supplementen een bijdrage leveren aan mijn sportprestatie?’.

  Bij het zoeken na… Lees meer
 1. 1
 2. 2