NL Actief heeft campagne gevoerd om Nederland vitaler en gezonder te maken!


NL Actief, de grootste sportorganisatie van Nederland, heeft van maandag 9 tot en met zaterdag 14 april campagne gevoerd om Nederland fitter, vitaler en gezonder te maken. Tijdens de campagneweek hield NL Actief work-outs op verschillende locaties in Nederland met verschillende doelgroepen. Zo gingen onder anderen zorgmedewerkers, caissières, senioren, jongeren, docenten, vrachtwagenchauffeurs en mensen met een aandoening aan de slag gaan met hun leefstijl.
 
Campagneroute
Maandag 9 april
Venlo, 12.00 uur: kussengevecht als work-out, leerlingen en docenten Blariacumcollege.
Wierden, 14.00 uur: Yoga en Club Balance les voor zorgmedewerkers.
 
Dinsdag 10 april
Hoorn, 9.00 uur: de directie van Deen Supermarkten kwam in beweging in het hoofdkantoor in Hoorn. Zij wilden al hun caissières en vrachtwagenchauffeurs inspireren om dat voorbeeld te volgen. De work-out werd verzorgd door een instructeur van Frits van der Werff.
 
Woensdag 11 april
Norg, 10.00 uur: seniorenfitness in Bewegingscentrum Norg.
 
Donderdag 12 april
Rhenen, 9.00 uur: 200 basisschoolleerlingen van de Ericaschool gingen bewegen op muziek o.l.v. een instructeur van Optisport.
 
Vrijdag 13 april
Terneuzen, 15.00 en 19.00 uur: Fitness 2.0. Een groep sporters van BodyLine Terneuzen deed mee aan een fietswedstrijd en er werd een rugby clinic gehouden.
 
Zaterdag 14 april
Weert: mensen met een aandoening lieten zien wat bewegen met hen doet. De work-out werd gegeven door Lifestyle Vitae.
 
De campagne was via de website en social media van NL Actief te volgen. Daarnaast hadden we op Facebook een winactie. Als je de betreffende video deelde, maakte je kans op een schitterende POLAR M430 activity tracker. Van deze mogelijkheid hebben bijna 120 mensen gebruik gemaakt! Inmiddels heeft de trekking plaats gevonden en de gelukkige winnaar is:
Rebecca Albers. Van harte gefeliciteerd en veel plezier met je Polar M430!

De filmpjes van onze roadtrip kunt u HIER bekijken.