Wandel naar je werk-dag

Op donderdag 4 april 2019 vindt de vierde editie van de Wandel naar je Werk-dag plaats. Deze nationale campagne roept heel Nederland op om (een deel van de afstand) naar het werk te lopen. Van bus naar bureau of van voor- naar kantoordeur.

Loop jij ook mee op 4 april? Alle stappen tellen: loop van je huis naar het station, parkeer de auto eens wat verder of ga voor de gehele route. Meedoen is gemakkelijk én je maakt kans op mooie prijzen.

  • Meld je aan
  • Nodig vrienden en collega's uit om mee te doen
  • Loop op 4 april (een deel van) de afstand naar je werk
  • Deel je leukste foto met de hashtag #wandelnaarjewerkdag

Waarom de Wandel naar je werk-dag?

Lopen werkt stressverlagend, verhoogt de creativiteit en productiviteit en is ook nog eens heel erg leuk. Wandelnet organiseert voor het vierde jaar op een rij de Wandel naar je Werk-dag. Door zoveel mogelijk mensen letterlijk op de been te krijgen, vragen we aandacht voor lopen als manier om je te verplaatsen. In onderstaand filmpje legt hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder uit waarom wandelen zo goed is voor ons brein.

Voor organisaties: word supporter!

Vindt u het belangrijk om gezonde werkgewoonten te stimuleren? Neem met uw organisatie deel aan de Wandel naar je Werk-dag! Gezonde werknemers zijn namelijk gelukkiger én presteren beter. Vorig jaar namen er 135 organisaties uit heel het land deel. Helpt u dit jaar ook mee om uw medewerkers in beweging te krijgen?

  • Meld uw organisatie aan via het inschrijfformulier
  • Ontvangt het gratis digitale supporterspakket met nieuwsbericht, flyer, logo en poster waarmee u de Wandel naar je Werk-dag onder de aandacht kunt brengen
  • Word als organisatie op onze site vernoemd met link naar uw website
  • Meer informatie over deelnemen als organisatie vindt u op dit infoblad.

Bekijk alle informatie op wandelnet.nl/wandel-naar-je-werk-dag-2019

Datum

4 april 2019

Locatie

Heel NederlandAuteurs
https://www.allesoversport.nl/artikel/wandel-naar-je-werk-dag/