MKB Servicedesk

MKB Servicedesk heeft, in samenwerking met MKB-Nederland, NL Actief hun gratis service aangeboden, waar leden van NL Actief hun vragen kunnen stellen over personeel, wet- en regelgeving etc.
 

MKB Servicedesk

Als ondernemer heb je te maken met vragen op het gebied van o.a. personeels-, juridische en fiscale zaken en huisvesting. Het zoeken naar antwoorden en oplossingen op deze vragen is tijdrovend. Je kunt niet alle informatie en kennis in huis hebben.

Met een team van deskundige medewerkers en een netwerk van partners helpt de MKB Servicedesk, als partner van MKB-Nederland, daarom ondernemers in het midden- en kleinbedrijf met het beantwoorden van hun ondernemersvraag.

Ook bent u bij de MKB Servicedesk aan het juiste adres voor informatie over thema’s, zoals mobiel werken, energie besparen en aanbestedingen.

Op www.mkbservicedesk.nl vindt u actuele nieuwsberichten, inspirerende ondernemersverhalen en 3000 artikelen met praktische ondernemersinformatie. U kunt tevens met korting gebruik maken van producten en diensten, zoals boeken en cursussen, uit de webshop.

Voor meer informatie of om uw vraag neer te leggen, kunt u terecht op: www.mkbservicedesk.nl of bel met 088-6520020.