NL ACTIEF werkt samen met ANBO tijdens de Nationale Sportweek

Nationale Sportweek 2018
Tijdens de Nationale Sportweek gaan we met zijn allen lekker sporten en bewegen. Van 15 tot en met 29 september 2018 zetten duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Een perfecte kans om gemakkelijk kennis te maken met diverse sporten en met uw centrum. Doet u ook mee? Aanmelden kan via deze link https://nationalesportweek.nl/doe-mee-als-sportclub.

Actie in samenwerking met ANBO
NL Actief is benaderd door ANBO, dé belangenorganisatie voor senioren en vertegenwoordigt een sterk groeiende groep Nederlanders, om tijdens de Nationale Sportweek een actie op te zetten. Inmiddels zijn 103.250 mensen lid van ANBO. Een groep die heel interessant is voor onze sector. Niet alleen omdat er steeds meer senioren komen, maar ook omdat zij kwaliteit in hun sportomgeving en begeleiding belangrijk vinden. Daarin kunnen wij ons onderscheiden. We zijn dan ook verheugd dat we samen met de Wandelbond een samenwerking met ANBO hebben kunnen sluiten.
 
Wat kunt u de leden van ANBO tijdens de Nationale Sportweek (15-29 september 2018) aanbieden?
  • Een gratis dagpas (t.w.v. ca. € 15,-)
  • Een leefstijladvies gesprek voor € 25,- (t.w.v. € 49,-)*
In het magazine van ANBO verschijnt begin september een oproep aan de senioren om naar de website van NL Actief te gaan en te bekijken bij welke centra ze terecht kunnen voor een gratis proefles en/of een leefstijladvies gesprek.
 
De vraag aan u:
Bent u bereid om, tijdens de Nationale Sportweek, een gratis proefles en/of een leefstijladvies gesprek voor de leden van ANBO aan te bieden? Dat kunt u zelf regelen door naar vindfitness.nl te gaan en middels uw inloggegevens één of beide opties aan te vinken. De senioren zien dan op de website bij welke centra ze terecht kunnen. Ze zullen zich bij de receptie melden met de opmerking dat ze lid van ANBO zijn.
Let op: Wanneer u meedoet met de ANBO actie, dan betekent dat niet dat u automatisch meedoet met de Nationale Sportweek en andersom!

*Voorwaarden om een leefstijladvies gesprek aan te kunnen bieden:het fitnesscentrum is aangesloten bij NL Actief;
  • het fitnesscentrum staat ingeschreven in het register www.VindFitness.nl.
  • het fitnesscentrum heeft fitnessprofessionals op minimaal niveau 3 in dienst;
  • de fitnessprofessionals staan ingeschreven in het kwaliteitsregister FITNED.NL;
  • het leefstijl beweegadvies gesprek verloopt volgens het NL Actief Leefstijl Beweegadvies Protocol. U vindt deze op het afgeschermde deel van onze website.