Brede campagne voor sporten, bewegen en gezonder leven

Extra aandacht voor NL Actief via BSPORTIF
 
Vanaf 7 oktober is er een brede campagne waarin mensen geïnspireerd en aangespoord worden om te sporten, te bewegen en gezonder te gaan leven. Dat gebeurt zowel online via de kanalen van BSPORTIF en RTL als via de zenders RTL4 en RTLXL.
Het tv-programma heet ‘BSPORTIF’ en heeft steeds een netto uitzendduur van 23 minuten. De uitzendingen vinden plaats op zondag, rond 12.00u. De herhalingen zijn op zaterdag, eveneens rond 12.00uur. De eerste aflevering is op zondag 7 oktober.
 
NL Actief levert een inhoudelijke bijdrage aan zowel het programma als aan de content van de website van BSPORTIF. Elke aflevering zijn er 2 momenten waarop een product of dienst van NL Actief-leden op natuurlijke wijze onder de aandacht gebracht wordt en komt er een training van 2 á 3 minuten in beeld. Daarnaast komen we volop in beeld via bijvoorbeeld billboards rondom het programma, ‘breakbumpers’ en de aftiteling.
 
Maak als NL Actief-lid gebruik van de extra aandacht die er is voor de branche en speel in op de suggesties die kijkers krijgen om hun conditie van lichaam en geest te verbeteren. Neem voor meer informatie contact op met NL Actief, info@nlactief.nl of 085-4869100.

Klik op de afbeelding hieronder om aflevering 1 te bekijken:


Klik op de afbeelding hieronder om aflevering 2 te bekijken: