Opleidingeninfo

Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra in Nederland. Fit!vak ontwikkelt, co├Ârdineert en examineert de erkende opleidingen op het gebied van management en fitnessinstructie. Het Fit!vak diploma geeft een helder en overtuigend bewijs van de bekwaamheid van de fitnessprofessional. Met een diploma van Fit!vak heb je de grootste kans op werk in de branche.

Fit!vak neemt ruim 2.000 examens per jaar af, waarvan Fitnesstrainer-A en -B het meest bekend zijn. Het brede aanbod van actuele, branche- en praktijkgerichte examens toetst de kennis, vaardigheden en competenties die helpen succesvoller te functioneren binnen sport- en bewegingscentra.

Fit!vak verzorgt zelf geen opleidingen maar ontwikkelt met de branche de Competentieprofielen en Toetscriteria. Ter voorbereiding op een Fit!vak Examen kan men bij diverse opleiders terecht, maar ook zelfstudie is mogelijk.

Voor meer informatie over de Fit!vak examens kunt u telefonisch (085-4869150) of per e-mail (opleidingen@fitvak.com) contact met ons opnemen.