Vind de beweging die bij je past

NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland. Bij NL Actief zijn zo’n 1000 locaties met in totaal 2.5 miljoen fitnessconsumenten aangesloten. Daarmee is NL Actief de grootste sportorganisatie van Nederland. NL Actief ontwikkelt en borgt de kwaliteit in de fitnessbranche en draagt eraan bij dat meer mensen aan fitness gaan doen. Doel is om de ontwikkeling, de kwaliteit, de maatschappelijke positie en het succes van de fitnesscentra verder te bevorderen. Om dit te kunnen realiseren, beheert NL Actief de kwaliteitsregisters FITNED.NL (fitnessprofessionals) en VindFitness.NL (sport- en beweegbedrijven).

Bekijk alle centra Bekijk alle trainers

Opleidingsinstituten

Wil je graag je NL Actief (voorheen Fit!vak) branchediploma behalen? Dan adviseren wij je om een opleiding te volgen bij één van onze erkende opleiders. Bij hen krijg je de deskundige begeleiding die je nodig hebt om te slagen voor de examens. Bij de meeste opleiders zijn de examens bovendien onderdeel van het pakket, dus je weet direct waar je aan toe bent.

Je vindt onze erkende opleiders hieronder. Je kunt de opleidingen volgen als cursus bij een particulier opleidingsinstituut of als onderdeel van een Mbo-opleiding. Alle onderstaande opleiders zijn door ons gekeurd, sluiten met hun opleiding aan op de examens van NL Actief en werken met onze onafhankelijke examinatoren. Klik op de logo’s voor meer informatie.

In sommige gevallen kan het zijn dat het volgen van een opleiding niet mogelijk of nodig is. Je kunt de examens ook zonder opleiding doen.

Ben je opleider en wil je graag NL Actief examens kunnen organiseren? Neem dan even contact met ons op via opleidingen@nlactief.nl of bel 085-4869150.


Onderwijsinstanties