Opleidingsinstituten

Wil je graag je NL Actief (voorheen Fit!vak) branchediploma behalen? Dan adviseren wij je om een opleiding te volgen bij één van onze erkende opleiders. Bij hen krijg je de deskundige begeleiding die je nodig hebt om te slagen voor de examens. Bij de meeste opleiders zijn de examens bovendien onderdeel van het pakket, dus je weet direct waar je aan toe bent.

Je vindt onze erkende opleiders hieronder. Je kunt de opleidingen volgen als cursus bij een particulier opleidingsinstituut of als onderdeel van een Mbo-opleiding. Alle onderstaande opleiders zijn door ons gekeurd, sluiten met hun opleiding aan op de examens van NL Actief en werken met onze onafhankelijke examinatoren. Klik op de logo’s voor meer informatie.

In sommige gevallen kan het zijn dat het volgen van een opleiding niet mogelijk of nodig is. Je kunt de examens ook zonder opleiding doen.

Ben je opleider en wil je graag NL Actief examens kunnen organiseren? Neem dan even contact met ons op via opleidingen@nlactief.nl of bel 085-4869150.


Onderwijsinstanties